Toimitusehdot

1.   TILAUS- JA MAKSUEHDOT

Asiakkaan tulee olla 18-vuotta täyttänyt oikeustoimikelpoinen henkilö.

Tilatut tuotteet toimitetaan Suomessa Postin tai Matkahuollon kautta. Mikäli haluat toimituksen ulkomaille kysy toimituskulut erikseen. Tilatut tuotteet voi myös noutaa Ledtekin Oulun toimipisteestä.

Minimitilaus 50€. Tätä pienempiä tilauksia emme toimita verkkokaupan kautta.


TILISIIRTO

Ostokset voi maksaa tilisiirtona etukäteen Ledtek.fi Verkkokaupan (Insinööritoimisto Reitek Oy) tilille. Tilauksen tekemisen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostin, mikäli antamasi sähköpostiosoite on voimassaoleva ja toimiva. Tilauksen käsittely alkaa heti, kun tilisiirto näkyy yrityksemme tilillä. Mikäli maksu tapahtuu OP -pankista, näemme maksutapahtuman samana päivänä. Mikäli maksu tapahtuu toisesta pankista, näemme maksun 1-2 pankkipäivän kuluttua.


CHECKOUT

Maksaminen tapahtuu Checkout -palvelun kautta. Checkout -palvelun maksuehdot.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla pankkien maksutavoilla: Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Nordea, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä S-Pankki.  Lisäksi Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla.

Everyday

Everyday – joustavasti kerralla tai kk-erissä. Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Voit maksaa halutessasi ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa kätevästi luotolla kuukausierissä.

Lisätietoja: http://www.everyday.fi/verkkomaksu/

Jousto

Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 €.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Maksu luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Collector Lasku ja Osamaksu

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!


KLARNA - LASKU

 
Maksuehdot

Osta nyt, maksa jälkikäteen!

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
 • Maksuaika aina 14 vuorokautta
 • Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
 • Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus*
 • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
 • Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Laskutusmaksu 5 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 11.50 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

* Ei koske kaikkia tuotteita, esim. lentomatkoja, tapahtumia tai räätälöityjä tuotteita.

Klarna AB, yritys- ja yhteisötunnus 556737-0431KLARNA - TILI

Maksa erissä alkaen 9 € / kk

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä
 • Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta
 • Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja
 • Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa
 • Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla
 • Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle
 • Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Yleiset ehdot löydät täältä
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä


2.   REKISTERÖITYMINEN

Ennen tilauksen tekemistä tulee asiakkaan rekisteröityä Ledtek.fi Verkkokaupan asiakkaaksi. Asiakas ei voi tilata tuotteita rekisteröitymättä. Rekisteröitymisen tai tilauksen yhteydessä annettuja yhteystietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Rekisteröityminen helpottaa asiointia jatkossa, kun Teidän ei tarvitse syöttää samoja tietoja jokaisen tilauksen yhteydessä.

2.1 Asiakas

Kuluttajankaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä.

Yritysasiakkaiden ja Ledtek.fi Verkkokaupan (Insinööritoimisto Reitek Oy) välisessä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen kauppalakia ellei näissä sopimusehdoissa ole toisin määrätty.


3. TOIMITUSKULUT

Toimitukset hinnoitellaan painon/tilavuuden mukaan.

Alumiinilistat ja alumiiniprofiilit toimitetaan Suomessa vain Matkahuollon kautta. Mikäli tilauksesi sisältää alumiinilistan tai alumiiniprofiilin, niin silloin koko lähetys toimitetaan matkahuollolla.

Nouto Tornio. Noudettaessa toimitus Tornion toimipisteestä, toimituskulut 0.00€
Nouto Oulu. Noudettaessa toimitus Oulun toimipisteestä, toimituskulut 0.00€

Nouto omasta Postista. Postipaketti max. 35 kg. 5.00€

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.


Nouto Postin pakettiautomaatista. Postipaketti max. 35 kg. 5.00€

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Katso lähin automaatti. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Postin kotiinkuljetus. Postipaketti max. 35 kg. 15.00€

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

Postin toimitus yritysosoitteeseen. Postipaketti max. 35 kg. 15.00€

Saat tilaamasi tuotteet työpaikallesi lähettämistä seuraavana arkipäivänä klo 14 mennessä. Mikäli sinua ei tavoiteta, voit noutaa lähetyksen lähimmästä Postista. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

 

Matkahuolto. Matkahuollon bussipaketti. Toimituskulut 6.39€ aina viiteen (5) kiloon saakka. Oletuksena toimitamme lähetyksen Teitä lähimpään Matkahuollon toimipaikkaan. Voimme toimittaa myös muuhun kuin lähimpään matkahuollon toimipaikkaan mikäli tarvitsette lähetyksen johonkin toiseen toimipaikkaan. Lähetyksen kulkua voi seurata lähetystunnuksen avulla.

Matkahuolto. Matkahuolto tilaaja/vastaanottaja maksaa toimituskulut. Tilauksen yhteydessä tämä näkyy asiakkaalle nolla (0.00€) kuluna ja asiakas maksaa toteutuneet toimituskulut pakettia noudettaessa (yleensä noin 5-30€). Todennäköisesti kalliimpi vaihtoehto kuin Ledtek.fi Verkkokaupan tarjoama Matkahuollon toimituskulu. Tämä voi olla edullisempi joillekin yritysasiakkaille, joilla on oma sopimus Matkahuollon kanssa. Voit valita tämän vaikka et olisi yritysasiakas. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

Matkahuolto. Matkahuollon jakopaketti. Toimituskulut alkaen 12.59€ aina viiteen (5) kiloon saakka. Matkahuollon jakopaketti toimitetaan perille asti. Lähetyksen kulkua voi seurata lähetystunnuksen perusteella.

Matkahuolto. Matkahuollon lähellä -paketti. Toimituskulut alkaen 6.39€ aina viiteen (5) kiloon saakka. Matkahuollon lähellä –paketti toimitetaan Matkahuollon omaan toimipaikkaan, Matkahuollon asiamiestoimipaikkaan tai Suomen Lähikauppa Oy:n kauppaan (Siwa, Valintatalo tai Euromarket). Mikäli haluat Matkahuolto lähellä –paketin esimerkiksi Valintataloon, kerro meille tilauksen yhteydessä mihin toimipisteeseen haluat paketin.

Katso tästä lähin Lähellä –paketin noutopiste.

Lisätietoa Matkahuollon Lähellä –paketista.

Alumiinilistat ja -profiilit vaativat erityiskäsitellyn toimituksen.


4. TOIMITUSAIKA

Tuotteet ovat varastostamme, mikäli tuotteen varastosaldo ei ole "0" nolla. Arkipäivänä kello 15.00 mennessä tehdyt tilaukset käsitellään ja postitetaan yleensä samana päivänä, mikäli maksu on suoritettu hyväksytysti. Kello 15:00 jälkeen tehdyt tilaukset käsitellään ja postitetaan yleensä seuraavana arkipäivänä mikäli tuotetta on tilaushetkellä varastossa. Toimitusaika on tyypillisesti 1-4 arkipäivää. Tilisiirrolla maksettaessa maksun saapuminen saattaa kestää 1-2 pankkipäivää. Tilaus käsitellään sen jälkeen kun maksu on saapunut tilillemme.


5. PALAUTUS-JA VAIHTO-OIKEUS

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, hänen tulee ottaa yhteyttä ennen palautusta Ledtek.fi Verkkokauppaan asiakaspalvelu@ledtek.fi. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja tuotepakkaus tulee avata yleistä varovaisuutta noudattaen. Palautusoikeus raukeaa, jos tuotetta on käytetty, ellei kyseessä ole tuotevika, joka on ilmennyt vasta tuotteen käytön yhteydessä. Tuotetta saa lainmukaisesti kokeilla ja tutkia. Käyttäminen on eri asia kuin kokeileminen. Kuluttajansuojalain mukaan mittatilaustavaroilla ei ole palautusoikeutta. Huom! Alle 5 metrin LED-nauha tilaukset ovat mittatilauksena leikattuja paloja (LED-nauhat ovat 5 metrin rullissa ja tätä lyhyemmät tai vähän pidemmät palat leikataan mittatilauksena metrin tarkkuudella asiakkaan toiveiden mukaan).

Palautetun tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin se oli vastaanotettaessa, myyntikelpoinen ja käyttämätön.

Pyrimme ensisijaisesti hyvittämään palautukset uudella vastaavalla tuotteella, ellei asiakas nimenomaisesti vaadi rahojen palautusta. Palautetusta tuotteesta maksetut rahat palautetaan sille tilille, jolta maksu on suoritettu ostotapahtuman yhteydessä, jos maksutapana on ollut verkkomaksu. Luottokorttimaksut hyvitämme Luottokuntaan. Edellytämme, että palauttaja on sama kuin tilauksen tekijä.

Ledtek.fi Verkkokauppa (Insinööritoimisto Reitek Oy) ei ota vastaan vaihto- ja palautusoikeuden jälkeen (14 päivää tavaran vastaanottamisesta) lähetettyjä palautuksia. Jos aiheeton palautus on lähetetty käyttäen Ledtek.fi Verkkokaupan asiakaspalautussopimusta, veloitamme aiheettomasta palautuksesta meille aiheutuneet kulut täysimääräisinä. Aiheettomasti palautettu tuote on noudettavissa Ledtek.fi Verkkokaupan toimipisteistä, kun siihen kohdistuvat kulut on kokonaisuudessaan maksettu. Ledtek.fi Verkkokauppa säilyttää aiheettomasti palautettuja tuotteita 30 päivää. Tämän jälkeen tuotteet myydään. Ledtek.fi Verkkokauppa (Insinööritoimisto Reitek Oy) säilyttää oikeuden laskuttaa aiheettomista palautuksista aiheutuneet sellaiset kulut asiakkaalta, joita ei ole saatu katettua tuotteiden uudelleen myynnillä.

Mikäli asiakas epäilee tuotevikaa ja tuote palautetaan myyjälle takaisin tarkistusta varten ja testeissä ei havaita tuotevikaa, on kyseessä aiheeton asiakaspalautus. Tällöin lähetyskulut peritään asiakkaalta x 2.

Emme lunasta jälkivaatimus (JV) lähetyksiä.

Palautukset vain Postin kautta. Ennen palautusta ota yhteyttä asiakaspalvelu@ledtek.fi

Alumiinilistat ja -profiilit vaativat erityiskäsitellyn toimituksen. Tästä syystä palautettaessa alumiinilistoja tulee asiakkaan itse kustantaa palautus.

Asiakas on velvollinen tarkastamaan lähetyksen 14 vuorokauden kuluessa.


6. HINNAT

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%. Tuotteet myydään verkkokaupassa kulloinkin esillä olevilla hinnoilla.


7. TAKUU

Jotta kyseessä olisi takuun piiriin kuuluva tapaus, täytyy tuotteessa olla valmistusvirhe. Jos led-lamppu tai led-nauha sammuu ei aina ole kyseessä valmistusvirhe. Kuluttajaviraston mukaan mahdollisen valmistusvirheen ilmenemisaika on enintään 6 kuukautta. Tämän jälkeen on osoitettava, että kyseessä on ollut valmistusvirhe. Tämä olettama koskee muun muassa led-lamppuja. Me käytämme Suomessa EU-direktiivin 1999/44/EC mukaista takuukäytäntöä.

Jos led-lamppu sammuu kuuden kuukauden jälkeen ennen keskimääräistä paloaikaa, katsotaan vian olevan sähköverkon jännitepiikeissä. Näissä tapauksissa korvausta tulee kuluttajaviraston mukaan hakea sähkölaitokselta.

LED-nauhat 12 kk, mikäli LED-nauhan tuotetiedoissa ei toisin mainita.


LED-muuntajat, LED-himmentimet, RGB -ohjaimet 12 kk, mikäli tuotetiedoissa ei toisin mainita.


LED-lamput, LED-kohdevalot, LED-kuituvalot, LED-taskulamput, LED-otsalamput, LED-työvalot 6kk, mikäli tuotetiedoissa ei toisin mainita.


Takuuajat lasketaan tuotteiden toimituksesta.

Halogen muuntajien/virtalähteiden/liitäntälaitteiden käyttö LED-valonlähteiden kanssa johtaa takuun raukeamiseen välittömästi.


8. REKLAMAATIOT

Aina kaikki ei mene niin kuin pitää. Lähetys ei tule perille tai tuotteessa voi olla vika. Ledtek.fi Verkkokauppa (Insinööritoimisto Reitek Oy) käsittelee reklamaatiot ainoastaan kirjallisesti. Tämä on selkeämpi Teille ja meille. Reklamaatiotapauksissa käyttäkää yhteydenotto -lomaketta: http://www.ledtek.fi/Verkkokauppa/contact_us.php

Vaihtoehtoisesti reklamaatiokirje voidaan toimittaa Oulun toimipisteeseen.

Kertokaa tilausnumero ja vapaasanainen kuvaus tilanteesta.

Reklamaatiotapauksia emme käsittele ja/tai ratkaise puhelimitse.

 

9. YLIVOIMAINEN ESTE (FORCE MAJEURE) JA YLEISTEN EHTOJEN MUUTTAMINEN

Ledtek.fi Verkkokauppa ei vastaa kolmannen osapuolen, tai jonkun muun ennalta arvaamattoman ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Ledtek.fi verkkokauppa (Insinööritoimisto Reitek Oy) pidättää oikeuden koska tahansa muuttaa näitä toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.10. RIITATAPAUKSIEN RATKAISU

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

 

Jatka
Kielet
Suomi Svenska English
Tuoteryhmät
Tällä hetkellä ei löydy tuotearviointeja