Keittiön valaistus

Tässä tuoteryhmässä on erityisesti keittiön välitilan valaistukseen sopivia tuotteita.

Olemme koonneet erityisiä keittiön valaistuspaketteja, joissa on kaikki tarvittava asennettaessa LED-nauha välitilaan. Näillä paketeilla korvaat perinteisen loisteputki/halogen valaistuksen ja sähkönkulutus tippuu murto-osaan.

Himmentimellä voit helposti ja tyylikkäästi säätää valaistusta tarpeen mukaan. Valmiisiin paketteihin olemme valinneet tyylikkään himmentimen, jossa on värisemätön himmennys. Kirkkaampi valo silloin kun tarvitset välitilaan paljon valoa ja himmeämpi valaistus kun haluat tunnelma/tausta valaistusta.

Himmennin toimii radioaalloilla, joten himmenninyksikön voi asentaa piiloon esimerkiksi yläkaappiin, maustehyllyn taakse tai yläkaappien päälle. Eli piiloon menee kätevästi muuntaja ja himmentimen vastaanotin.

Keittiöpaketin asentaminen on yksinkertaista. Osa paketeista on itse asennettavissa (pistotulpalla varustetut muuntajat). LED-nauhan kaveriksi suosittelemme LED-alumiiniprofiilia. Asennuksesta tulee viimeistelty ja siisti. Profiileja on monenlaisia. Suosituimpia välitilassa ovat 1616 kulma, 1707 ja 2310 suorakaide.

Sivuja:  1 
Tuotteet: 1 - 2 (2 yhteensä)
Kielet
Suomi Svenska English
Tuoteryhmät
Tällä hetkellä ei löydy tuotearviointeja