Ledtek LED-lampuilla säästyy selvää rahaa. Sähkönkulutus tulee tippumaan murto-osaan verrattuna hehkulamppu/halogen valaistukseen. Ledtekin valikoimassa on monia LED-lamppuja usealla eri kannalla. Perinteiset hehkulamput korvaat Ledtek E27 LED-lampuilla.Himmennettävät E14, E27 LED-lamput, Himmennettävät GU10 LED-lamput ja ei-himmennettävät MR16 LED-lamput.

Vakiokanta LED-lamput CRI Ra 90. Tarkoittaa sitä, että valon laatu on erinomainen. Tämä ei ole itsestäänselvyys kun puhutaan ledeistä.

Suomessa myydään erittäin paljon vaarallisia LED-lamppuja. Tukesin sivuilta kannattaa käydä katsomassa viimeisimmät kieltolistalle päätyneet tuotteet. Ongelmallisia tuotteita ovat olleet erityisesti vakiokanta led-lamput. Lisätietoa Tukesin sivuilta.

Ledtekissä myytävät vakiokanta LED-lamput ovat testattuja ja turvallisia. Lamppujen runko on valmistettu palamattomasta muovista. On mahdotonta saada sähköisku koskettamalla lamppujen runkoa. Valitettavasti markkinoilla on myös sellaisia lamppuja, joista voi saada sähköiskun. Ledtekin lamput kestävät hyvin kolahduksia ja iskuja. Ei haittaa vaikka lamppu putoaisi kädestä lattialle. Lamppu ei hajoa toisin kuin esimerkiksi hehkulamppu tai energiansäästölamppu.

Suurempia eriä varten ota yhteyttä ja pyydä tarjous:

tarjouspyynnot@ledtek.fi

Suosittelemme

Tulevia tuotteita Arvioitu saapumisaika
Kielet
Suomi Svenska English
Tuoteryhmät
Valmistaja
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote.
Tarkennettu haku
Maksutavat
Ostoskorisi on tyhjä
Tällä hetkellä ei löydy tuotearviointeja