E27 kanta

Myydään varastossa olevat tähän hintaan. Jos saldo on nolla tai -X, niin älä tilaa. Joku muu ehti ensin. Jos saldo on 3, niin tilaa vain 3 kpl. Älä tilaa 4 kpl, sillä 3 tarkoittaa, että lamppuja on vain 3kpl jäljellä.

Nämä eivät ole Kiinanpommeja, eikä näitä lamppuja löydy Tukesin kiellettyjen tuotteiden listalta. Lamppujen pinta on palamatonta muovia, joka ei johda sähköä. Lisäksi lamput kestävät hyvin kolhuja. Esimerkiksi lampun pudottaminen ei hajoita sitä. Lisäksi nämä lamput ovat himmennettäviä ja tästä huolimatta hinta on edullisempi kuin useiden ei-himmennettävien LED-lamppujen. Ei tietenkään ole pakko himmentää jos ei halua.Suomessa myydään erittäin paljon vaarallisia LED-lamppuja. Tilanne on suorastaan surkea. Tukesin sivuilta kannattaa käydä katsomassa viimeisimmät kieltolistalle päätyneet tuotteet. Ongelmallisia tuotteita ovat olleet erityisesti vakiokanta led-lamput. Lisätietoa Tukesin sivuilta.

Ledtekissä myytävät vakiokanta LED-lamput ovat testattuja ja turvallisia.

Suurempia eriä varten ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous.

Valikoimassamme yleiset kolme suosituinta valon väriä. Asiakkaanamme pystytte valitsemaan sopivan valon värin tarpeidenne mukaan.

2800K Lämmin valkoinen. Hehkulampun tapainen lämmin valo. Ei ihan yhtä kellertävä kuin hehkulampun valo

4000K Luonnonvalkoinen. Valkoista valoa ilman sinisyyttä. Supersuosittu valo kun ollaan kyllästytty kellertävään valoon. Tilaan saadaan raikas, valkoinen valaistus.

6000K Viileä valkoinen. Kylmempi valo verrattuna 4000K valaistukseen. Valo alkaa hieman sinertämään. Sopii erittäin hyvin esimerkiksi ulkovalaistukseen.

Huom Taloyhtiöt ! Eikö olisi jo aika vaihtaa pihavalaistuksen 60W energiansäästölamput 9W LED-lamppuihin? Säästätte selvää rahaa ja lamput maksavat itsensä takaisin noin 6 kuukaudessa.

tarjouspyynnot@ledtek.fi
Sivuja:  1 
Tuotteet: 1 - 1 (1 yhteensä)
Tulevia tuotteita Arvioitu saapumisaika
Kielet
Suomi Svenska English
Tuoteryhmät
Tällä hetkellä ei löydy tuotearviointeja