LED-nauha soveltuu hyvin esimerkiksi keittiön välitilaan, alakaappien alle sokkeliin, kattoon, busseihin, tilatakseihin, ulos kaiteisiin, saunaan ym. Vain mielikuvitus ja sähkön saanti asettavat rajoitukset. LED-nauha on valaistustehokkuuden ja energiankulutuksen kannalta erittäin hyvä vaihtoehto paikkoihin missä ei ole verkkovirtaa. LED-nauha soveltuu hyvin kotiin, kesämökille, veneeseen ja asuntovaunuun.

LED-nauhan värisävyjä on hyvin monenlaisia. Valkoisesta valosta on olemassa useita eri sävyjä. Lämpimät sävyt ovat tyypillisesti noin 3000 Kelviniä, luonnonvalkoiset sävyt noin 4000-4500 Kelviniä (valkoista valoa). Puhtaammat sävyt ovat noin 5500-6000K (sinertää) Tätä myydään useassa paikassa päivänvalona - päivänvalo led.

RGB LED-nauhoissa on useita eri värivaihtoehtoja samassa nauhassa. Valkoisen valon lisäksi nauhan värin voi vaihtaa punaiseksi, siniseksi tai vihreäksi tai värin voi sekoittaa näistä väreistä. Valon värin vaihtamiseen tarvitaan RGB-ohjain. RGB LED-nauhan valkoinen valo on tyypillisesti kylmä valkoinen.

Nauhojen pituustoleranssi on -1-4 cm riippuen pituudesta. Tarkoittaa sitä, että nauhojen valmistustavasta johtuen täydessä 5 metrin nauhassa ei ole aivan viittä metriä. Tämä koskee kaikkia markkinoilla olevia LED-nauhoja.

Suositeltavat Käyttökohteet:

Pinnoittamattomat kuivantilan LED-nauhat sisätiloihin, kuiviin tiloihin

Silikonipintaiset roiskevesitiivit LED-nauhat sisätiloihin
Silikoniputken sisällä olevat LED-nauhat voidaan asentaa myös ulos

LED-NAUHOJEN TAKUU. Katso tuotetiedotTuotteet: led nauha - lednauha - rgb led nauha - led nauha 12v - lednauha 24v - led nauha värilämpötilan säätö - led nauha himmennettävä - lednauha saunaan - led nauha sisälle - led nauha ulkokäyttöön - led nauha vesitiivis - led nauha väriä vaihtava - led nauha epäsuora valaistus - led nauha keittiö - led valaistus keittiö - led nauha olohuone - led nauha portaisiin - led nauha cri90
Tulevia tuotteita Arvioitu saapumisaika
Kielet
Suomi Svenska English
Tuoteryhmät
Tällä hetkellä ei löydy tuotearviointeja