LED-nauha soveltuu hyvin esimerkiksi keittiön välitilaan, alakaappien alle sokkeliin, kattoon, busseihin, tilatakseihin, ulos kaiteisiin, saunaan ym. Vain mielikuvitus ja sähkön saanti asettavat rajoitukset. LED-nauha on valaistustehokkuuden ja energiankulutuksen kannalta erittäin hyvä vaihtoehto paikkoihin missä ei ole verkkovirtaa. LED-nauha soveltuu hyvin kotiin, kesämökille, veneeseen ja asuntovaunuun.

LED-nauhan värisävyjä on hyvin monenlaisia. Valkoisesta valosta on olemassa useita eri sävyjä. Lämpimät sävyt ovat tyypillisesti noin 3000 Kelviniä, luonnonvalkoiset sävyt noin 4000-4500 Kelviniä (valkoista valoa). Puhtaammat sävyt ovat noin 5500-6000K (sinertää).

RGB LED-nauhoissa on useita eri värivaihtoehtoja samassa nauhassa. Valkoisen valon lisäksi nauhan värin voi vaihtaa punaiseksi, siniseksi tai vihreäksi tai värin voi sekoittaa näistä väreistä. Valon värin vaihtamiseen tarvitaan RGB-ohjain. RGB LED-nauhan valkoinen valo on tyypillisesti kylmä valkoinen.

Nauhojen pituustoleranssi on -1-4 cm riippuen pituudesta. Tarkoittaa sitä, että nauhojen valmistustavasta johtuen täydessä 5 metrin nauhassa ei ole aivan viittä metriä. Tämä koskee kaikkia markkinoilla olevia LED-nauhoja.

Suositeltavat Käyttökohteet:

Pinnoittamattomat kuivantilan LED-nauhat sisätiloihin, kuiviin tiloihin

Silikonipintaiset roiskevesitiivit LED-nauhat sisätiloihin
Silikoniputken sisällä olevat LED-nauhat voidaan asentaa myös ulos

LED-NAUHOJEN TAKUU. Katso tuotetiedot

Suosittelemme

Tulevia tuotteita Arvioitu saapumisaika
Kielet
Suomi Svenska English
Tuoteryhmät
Valmistaja
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote.
Tarkennettu haku
Maksutavat
Ostoskorisi on tyhjä
Tällä hetkellä ei löydy tuotearviointeja